Автосалон
вул. Мечникова, 2а, БЦ «Паруc»
Сервіс
Проспект Степана Бандери, 24Б
thumb-image-57269055

НОВЕ ПОКОЛІННЯ LEXUS GX

Дата публікації: 28 лютого 2024

Ласкаво просимо у світ нового Lexus GXавтомобіля 2024 року, що вражає якістю дизайну та передовими технологіями! Цей автомобіль — крок на шляху диверсифікації глобального модельного ряду Lexus для охоплення нових сегментів ринку і розширення кола клієнтів із різним стилем життя. Зовнішні лінії поєднують потужність і елегантність, створюючи дивовижний образ.

Орієнтація на людину — підхід, що закладений у ДНК Lexus, — простежується у кожній деталі. Застосування нових елементів керування для руху бездоріжжям гарантує зручність і впевненість користування ними. Водночас керованість і комфорт GX на дорогах із твердим покриттям були покращені.

ДИЗАЙН ЕКСТЕР’ЄРУ

thumb-image-57269065

Унікальна решітка радіатора, спеціально розроблена для GX, має перехресну структуру і з’єднується із нижньою захисною панеллю, що пофарбована у колір кузова. Динамічна форма решітки створює лінії, що підкреслюють виразну та потужну веретеноподібну форму кузова. І решітка, і фари розміщені якнайвище, щоб уникнути зіткнення з перешкодами під час руху бездоріжжям. Водночас канали охолодження радіатора також розташовані вище, щоб гарантувати кращу ефективність.

У задній частині автомобіля знаходиться фірмова L-подібна світлова панель Lexus із високо розташованими ліхтарями, тому GX легко розпізнати під час руху бездоріжжям у колоні.

thumb-image-57269067
«Задоволення від володіння цим автомобілем є підтвердженням його надзвичайних можливостей. GX можна порівняти з годинником для дайвінгу, яким дайвер користується не лише під час пірнання на глибину. Так і цей автомобіль не обов’язково використовувати тільки на бездоріжжі», — коментує Кодзі Цукусакі (Koji Tsukusaki), головний інженер моделі.

ДИЗАЙН ІНТЕР’ЄРУ

thumb-image-57269088

Салон автомобіляце простір комфорту, виготовлений з високоякісних матеріалів та розкішних деталей, які відзначають вишуканість бренду Lexus. Інтер'єр облаштований за допомогою технологічних рішень, що гарантують бездоганний комфорт на кожній подорожі.

Особливу увагу в новому автомобілі приділено сидінню водія із конструкцією, яка гарантує кращу підтримку навколо талії та тазу. Підголівник теж сконструйовано таким чином, щоб краще підтримувати хребет і голову, роблячи подорож менш виснажливою.

Інтер’єр GX може мати різні конфігурації. Салон можна облаштувати п’ятьма чи шістьма сидіннями, а якщо скласти задні сидіння, в автомобілі можна перевозити гірський велосипед з 29-дюймовими колесами.

thumb-image-57269090

ТУРБОДВИГУН V6 ІЗ НАЙКРАЩОЮ В КЛАСІ МАКСИМАЛЬНОЮ МАСОЮ ПРИЧЕПА

На GX з’явився новий двигун — 3,5-літровий V6 із турбонаддувом. Попри менший об'єм, ніж у 4,6-літрового V8 у поточному поколінні, він забезпечує значно вищі потужність і крутний момент завдяки технологічним та інженерним рішенням. Максимальна потужність становить 354 к.с./260 кВт (порівняно з 296 к.с./218 кВт у V8), а максимальний крутний момент майже на 50% вищий — тепер він становить 650 Нм (порівняно з 438 Нм).

Такий рівень потужності та крутного моменту забезпечує цьому автомобілю найкращі у своєму класі можливості буксирування. Новий GX може тягти причіп масою до 3 500 кг, що є достатнім, наприклад, для буксирування 13-місного човна та трейлера.

Новий Lexus GX оснащений передовими системами безпеки та допомоги водієві, що забезпечують максимальний захист для всіх пасажирів та допомагають уникнути можливих ризиків на дорозі. До того ж автомобіль пропонує розкішні розваги та сучасні можливості зв'язку, роблячи кожну подорож неповторною.

Не пропустіть можливість випробувати новий Лексус GX особисто. Приєднуйтеся до світу розкоші та інновацій від Lexus. Залиште заявку на консультацію у дилерському центрі Лексус Сіті Плаза, і наші експерти з радістю допоможуть вам обрати ідеальний автомобіль для вашого стилю життя. Готові вирушити в захопливий світ Lexus GX?

Залишилися питання чи потрібна консультація?

Як з вами зручніше зв’язатись?