ЗГОДА на обробку персональних даних в базі персональних даних «Клієнтський файл»

  Я згоден на збір та обробку моїх персональних даних на умовах згідно посилання.

  Проставляючи відмітку про надання згоди, я:

 - надаю згоду на обробку в базі персональних даних «Клієнтський файл» своїх персональних даних (прізвища, імені, по батькові, місця перебування/проживання, контактного номеру телефону, електронної адреси) та інших даних, що міститимуться у моєму зверненні та/або будуть мною повідомлені Товариству з обмеженою відповідальністю «Саміт Моторз Україна», код ЄДРПОУ 36259288, проспект Степана Бандери, 25-Б, м. Київ 04073 та Підприємству з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна», код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073 («Володілець»), від імені якого дані може збирати та обробляти ТОВ Саміт Моторз Україна» («Розпорядник»), з метою забезпечення реалізації господарських та цивільно-правових відносин у сфері торгівлі товарами та послугами, зокрема, але не обмежуючись, продукцією під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), надання сервісних, гарантійних та інших супутніх послуг, маркетингової діяльності та діяльності з просування зазначеної продукції, досліджень ринку та споживацького попиту та інших цілей, сумісних з наведеною вище метою, на наведених нижче умовах:

 

- підтверджую, що:

  • надані мною персональні дані для реалізації зазначеної у цій Згоді мети обробки можуть поширюватись та передаватись, в тому числі, за кордон (незалежно від країни), афілійованим особам Володільця, зокрема, будь-яким компаніям групи Toyota, дилерам, компаніям-партнерам, а також іншим особам, яких Володілець визначає самостійно, і які час від часу залучаються в межах визначеної цією Згодою мети обробки.
  • Поширення, передача та надання доступу до моїх персональних даних іншим особам, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання мені окремого повідомлення;
  • Я повідомлятиму Володільця, Розпорядника про зміну своїх персональних даних, із наданням, за необхідності, документального підтвердження.
  • ця Згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки. Відкликання Згоди матиме наслідком припинення обробки моїх персональних даних та може спричинити неотримання мною певної інформації про Володільця, вказані вище товари та/або послуги.

 

- підтверджую, що я повідомлений(а) про Володільця, Розпорядника, склад, зміст та мету обробки своїх персональних даних, про осіб, яким передаються/можуть передаватися мої персональні дані, а також про свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»: (I) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; (II) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані; (III) на доступ до своїх персональних даних; (IV) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; (V) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних, (VI) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; (VII) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; (VIII) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду; (IX) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; (X) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; (XI) відкликати згоду на обробку персональних даних; (XII) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; (XIII) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.